Baklacı İlkokulu

WEB https://baklaciilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Baklacı Köyü ALAŞEHİR
VİZYON : Baklacı İlköğretim Kurumları olarak; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı,çağdaş,laik,ülkesine karşı görev ve sorumluluklarını bilincinde olan,topluma karşı verimli fertler yetiştirmek; Okul içinde ve dışında sergiledikleri davranışlarla örnek öğrenciler olmalarını sağlamak; İlköğretim seviyesindeki eğitimlerini en iyi şekilde tamamlamaları için varız…
MİSYON : VİZYONUMUZ Kendini sürekli yenileyen Öğrenmeyi öğrenen,okuyan,inceleyen,araştıran Zamanı iyi yönetebilen Doğayı seven Bilimin gelişmesi için çaba gösteren Sanatta,sporda,bilimde ve her alanda Ülkemizin adını yükseltmek isteyen Nesillerin yetiştirildiği; Bütün öğrencilerin Akla ve bilime dayalı eğitim ortamında Bir üst öğrenime hazırlandığı,Yönetici, öğretmen, personel,Öğrenci ve velilerin el birliğiyleÇevrede, bölgede ve ülkede “MODEL OKUL” olmaktır.
BAŞARILAR : 2012 CUMHURİYET KUPASINI VOLEYBOL TASKIMIMIZ KAZANMIŞTIR.SBS İLÇE ÜÇÜNCÜLÜĞÜMÜZ 2013 YILINDA.

Saatler : 08.40-14.30
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Taburun köy sınırlarında olması ilçe merkezine ulaşımı kolaylaştırmaktadır.
Yerleşim Yeri : Baklacı Köyü/Alaşehir/Manisa
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Alaşehir merkeze 2.5 km olup ulaşım imkanı en iyi köydür.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :